05. februari 2019
Altijd al afgevraagd waarom ik mijn naam van nummer_410 in steelbluehome veranderd heb?? Je leest het hier!

DIY · 26. november 2018
In deze DIY vertel ik hoe je deze coole zwarte kersttakken maakt!

Stijl inspiratie · 05. september 2018
Voor mijn serie 'Shop de look-alike' ga ik 'langs' bij Instagrammers die ik super tof vindt. Ik pak een look uit hun huis en neem je stap voor stap mee hoe je deze zelf kunt creëeren. Deze blog gaat over de tuin van Mindy van mindyschroor! Ze heeft hier echt the ultimate boho getaway gemaakt in haar eigen achtertuin!

Stijl inspiratie · 02. september 2018
Je bent tegenwoordig echt niet met je interieur bezig als je geen planten in je huis hebt. Maar er zijn zo veel verschillende vormen en soorten en trends op het gebied van stijlen, dus wat past er nu het beste bij jou? No worries, I got you covered! In deze blog zet ik alle 'plantentrends' op een rijtje.

Stijl inspiratie · 29. augustus 2018
Naast dat ik Instagram gebruik als bron van inspiratie, struin ik ook graag interieur winkels door om nieuwe trends te ontdekken en mooie items te scoren. Vandaag neem ik jullie mee door de winkel die de laatste jaren een begrip is geworden in de interieur-wereld: Loods5.

Stijl inspiratie · 26. augustus 2018
Voor mijn serie 'Shop de look-alike' ga ik 'langs' bij Instagrammers die ik super tof vindt. Ik pak een look uit hun huis en neem je stap voor stap mee hoe je deze zelf kunt creëeren. Deze blog gaat over de eetkamer van Leonie van swollywoods! Ze heeft hier een mooie mix tussen industrieel, stoer en vintage! Lekker wat modern met items die best wel eens bij je oma thuis zouden kunnen staan.

Stijl inspiratie · 16. augustus 2018
Naast dat ik Instagram gebruik als bron van inspiratie, struin ik ook graag interieur winkels door om nieuwe trends te ontdekken en mooie items te scoren. Vandaag neem ik jullie mee door mijn nieuwe lievelingswinkel in Haarlem, Home Stock.

DIY · 11. augustus 2018
Voor ons nieuwe huis heb ik gekeken naar onze tuin en hier een ontwerp voor gemaakt. Deze blog neemt je mee door het ontwerp en waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt.

Stijl inspiratie · 07. augustus 2018
Voor mijn serie 'Shop de look-alike' ga ik 'langs' bij Instagrammers die ik super tof vindt. Ik pak een look uit hun huis en neem je stap voor stap mee hoe je deze zelf kunt creëeren. Deze blog gaat over de slaapkamer van Sandra van _finntage! Ze heeft hier een moderne kleurrijke slaapkamer gemaakt met een vleugje industrial boho, die het echt de ultimate relaxing slaapkamer maken.

Stijl inspiratie · 04. augustus 2018
Naast dat ik Instagram gebruik als bron van inspiratie, struin ik ook graag interieur winkels door om nieuwe trends te ontdekken en mooie items te scoren. Vandaag neem ik jullie mee door de grootste rommelmarkt van Europa, de IJ hallen.

Meer weergeven